Invitație la Federația Română de Scrabble

La scurt timp după ce Asociaţia Magic Seniors şi-a activat site-ul şi pagina de Facebook, am primit o invitaţie…surpriză, am putea spune. Am acceptat-o pe nerăsuflate din primele secunde. De ce? Pentru că era vorba de o federaţie, de un joc de scrabble, de planuri….intergeneraţionale.

Federaţia Romană de Scrabble (http://www.scrabblero.ro/) desfăşoară competiţii de Scrabble în toate oraşele din România; competiţii dedicate tuturor persoanelor indiferent de vârstă. Pregătirea pentru competiţiile de Scrabble au loc în diferite spaţii din Bucureşti, unul dintre ele fiind Biblioteca Metropolitană Bucureşti – Filiala Liviu Rebreanu. Într-o vineri dimineaţă, ne-am întâlnit cu doamna Claudia Mihai – unul din membrii Biroului federal al federaţiei şi am asistat la jocul de Scrabble al copiilor dar şi la poveşti despre istoria acestei federaţiei, despre trecut şi planuri de viitor.

Întâlnirea dintre Asociaţia Magic Seniors şi Federaţia Romană de Scrabble a pus bazele unei noi idei de proiect şi unui viitor contract de colaborare.

Ne-am bucurat şi ne bucurăm de invitaţia pe care am primit-o, de ideile pe care le-am creat în câteva ore şi….ne apucăm de organizat jocuri de Scrabble printre seniori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *