Un job pentru…seniori

Anul trecut am cunoscut proiectele din Seniorul.ro. Mai mult decât atât, am fost implicați în proiectul „Seniori activi pe piața muncii” în cadrul căruia seniorii au făcut cunoștință cu piața muncii actuale.

Anul acesta? Sărim din nou în ajutor, de data aceasta alături de cei de la WWF România (World Wide Fund for Nature Romnia). Ce am făcut mai exact? Ne-am întâlnit, am băut un ceai și am ajuns la concluzia că putem să le prezentăm seniorilor care se află în căutarea unui job, o…mică/mare ofertă.

Pentru început și înainte de a ajunge față în față pentru mai multe detalii, iată ce transmit cei de la WWF:

„Ți se pare total anapoda că angajatorii vor experiență… dar după ce o câştigi şi ajungi să ai o vârstă… ei caută oameni tineri?
Şi nouă. Uită de ei şi vino în cea mai prietenoasă echipă din Bucureşti, chiar dacă nu mai ești pe băncile școlii.

Ne-am mai gândit şi că ai vrea să ai timp liber…de aceea îţi faci singur programul (alegi din intervalele disponibile), cât să ai timp de alte activităţi.

Ai puţin timp liber şi îți dorești să câştigi nişte bani în plus…

…mai mult, te-ai plictisit să aplici…să nu te sune nimeni… sau mai rău, te-ai săturat să fii chemat/ă la interviuri doar ca să ţi se spună că eşti respins/ă pentru că ai prea multă „experienţă”?

Sau poate nu ai un CV pentru că nu ai atât de multe de trecut în el? Adevărul e că e cam aiurea…cum să conteze atât de mult o hârtie? Unde mai pui că mai ai şi alte activităţi care greu se împacă cu un program fix, full-time.

Dar de acum…poţi folosi asta în avantajul tău pentru că nu ne interesează ce ai făcut până acum. Noi te învăţăm tot ce trebuie să ştii…în timp ce tu:

ai un program flexibil, alegi intervalul care ţi se potriveşte. Lucrezi cel puţin 15 ore pe săptămână sau mai mult, dacă vrei;

ai un venit stabil, peste medie: câştigi până la 1700 RON net/pe lună sau chiar mai mult, pentru un program part-time. În plus, plata pe oră creşte cu fiecare 3 luni petrecute în program

primeşti suport şi training constant pentru a-ţi atinge obiectivele

poţi avansa şi poţi coordona propria echipă de fundraiseri

Ce trebuie să faci?

Vei convinge, alături de noi, alţi iubitori ai naturii să susţină financiar proiectele WWF (prin debit direct) şi mulţumită ţie şi generaţiile viitoare se vor putea bucura de natură.

Misiunea noastră este să construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura şi…TU…ne poţi ajuta…aşa că împreună putem salva pădurile virgine şi speciile emblema ale României precum ursul, râsul şi lupul.

Aplică aici https://wwfteam.com/aplica.azi sau trimite un mail la mmiloiu@wwf.ro cu datele de contact ( nume, adresă de email, număr de telefon) și spune-ne cu cuvintele tale (nu trebuie să fie o scrisoare de intenție) de ce vrei să faci parte din echipa WWF.

Grăbeşte-te, mai avem câteva locuri disponibile şi nu ştim cât vor mai rămâne aşa.

Nu ai nimic de pierdut.”

Bineînțeles, noi suntem alături de dumneavoastră și indiferent de curiozități sau probleme, puteți suna la 0721.169.387 – Andreea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *