Codul Fiscal reactualizat precizează faptul că orice contribuabil poate alege destinația celor 3,5% din impozitul pe venit reținut de stat în anul precedent. Astfel, ai posibilitatea să alegi o cauză pe care să o susții și să redirecționezi această sumă către o entitate nonprofit.

Acest lucru nu presupune alte cheltuieli din partea ta sau a angajatorului tău.

Cum poți ajuta seniorii din România?

Magic Seniors are tot felul de idei năstrușnice și magice: de la evenimente precum Senior Cafe, la spectacole de teatru cu seniori, la ateliere de pictură,teatru, plimbări în aer liber, angajare a seniorilor, etc etc etc, pentru că am putea continua până…anul următor.

Revenind la cum ne poți ajuta, e cât se poate de simplu:

1.Dacă beneficiezi de venituri din salarii sau asimilate salariilor și/sau venituri din pensii, completează Formularul 230 și Anexa la Cererea privind destinația sumei reprezentând 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii cu datele tale și ale organizației beneficiare. Dacă ai mai multe surse de venit, trebuie să completezi Formularul 200.

Formularul și anexa nu trebuie tipărite față/verso, ci separat. Completați de mână, cu majuscule, în două exemplare. Formularele și instrucțiunile de completare se pot descărca și de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro.

Asociația Magic Seniors

Strada Vicina nr.4, bloc.29A | Sector 5  | Bucureşti
Cod de Identificare Fiscală: 41309055
Cont Bancar (IBAN): RO57 RNCB 0672 1640 1627 0001 | Banca Comercială Română, București | Agenția Blvd. Unirii

2.Depune documentele la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliul sau la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, ori la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

*Atenție! Copia se păstrează de către contribuabil sau de împuternicitul acestuia!

GATA! Mulțumim și Felicitări!

Te-ai implicat în viața seniorilor, ai pus umărul la crearea unui proiect, unui eveniment, ai susținut starea de bine, activitatea fizică și psihică a seniorilor noștri. Iar dacă ești interesat să afli pe cine sau ce anume ai ajutat prin redirecționarea celor 3,5%, nu ezita să ne contactezi.