Dacă ești persoană juridică, ne poți ajuta să…creștem și mai mari. De ce? Pentru că există atât de multe activități pentru seniori și atât de puține organizații dedicate în special, celor care ne-au crescut.

20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, în funcție de cifra de afaceri, poate fi redirecționat fără niciun cost către Asociația Magic Seniors, către evenimente și activități dedicate seniorilor din România. Legea sponsorizării îți dă dreptul să alegi ce să faci cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat. Este un cadou pe care îl poți oferi părinților, bunicilor, profesorilor și tuturor seniorilor care te-au…format, care ți-au fost alături, care te-au ajutat.

Iată care ar fi pașii de urmat:

1. Calculati suma aferenta celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei.

2. Descarcati si completati Contract de Sponsorizare in 2 exemplare si trimiteti-l la adresa noastră: str.Vicina nr.4, bl.29A, ap.5, sector 5, București. Noi îl semnăm și vă trimitem un exemplar.

3. Efectuati plata prin transfer bancar sau online.

4.Gata! Asta a fost tot. Iar de acum, aveți un loc rezervat în primul rând la orice eveniment cu și pentru seniorii noștri!

 

*Asociația Magic Seniors este in Registrul entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale.