Povești din…București

În luna August, Asociația Magic Seniors a dat startul proiectului „Poveștile noastre” – un proiect dedicat dialogului intergenerațional, câștigat prin programul StartONG, finanțat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow.

Pe parcursul a 2 luni (august-septembrie 2020), 12 seniori din cele 6 sectoare ale orașului București se vor întâlni cu 6 tineri voluntari și le vor împărtăși acestora povești de viață…unice. Astfel 12 povești vor fi filmate si promovate pe canalele de social media (Facebook, Youtube, LinkedIn).

Proiectul „Poveștile noastre” este cel de-al treilea proiect al Asociației Magic Seniors finanțat prin programul StartONG.

Scopul proiectului este de a reduce gradul de excluziune socială, de a combate marginalizarea și discriminarea persoanelor vârstnice din București, prin intermediul promovării poveștilor de viață ale acestora și a dialogului intergenerațional.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

 Evoluția proiectului poate fi urmărită pe website-ul Asociației Magic Seniors –  www.magicseniors.ro dar și pe paginile de Facebook și Instagram ale acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *