Seniorii pictori ai orașului….București, Ploiești și Galați

Pe tot parcursul lunii August, 30 de seniori beneficiari de servicii sociale din Galați, Ploiești și București vor crea 15 tablouri pe numere cu diverse peisaje și vor avea parte de 3 expoziții în care își vor prezenta lucrările. Activitatea este parte a proiectului „Seniorii pictori ai orașului” – un proiect prin care seniorii activi din 3 orașe ale țării își mențin și dezvoltă creativitatea, funcțiile cognitive dar și răbdarea prin intermediul unui exercițiu artistic.

Proiectul „Seniorii pictori ai orașului este cel de-al cincilea proiect al Asociației Magic Seniors finanțat prin programul Start ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

 Evoluția proiectului poate fi urmărită pe website-ul Asociației Magic Seniors –  www.magicseniors.ro dar și pe paginile de Facebook și Instagram ale acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *