Activități de zi cu zi..

Din 2020 am început să mai creștem. Puțin câte puțin.

Pe lângă „Senior Cafe” pe care mulți seniori îl îndrăgesc și unde toată lumea se simte…magică, am mai creat 2 activități la sediul nostru.

Sediu? Da. Avem un sediu nou, frumos, central și colorat. Avem un sediu în care ne dorim să vină cât mai mulți seniori pentru a petrece timp împreună, a face mișcare, a povesti, a crea tot felul de lumi…la fel de magice ca și numele pe care îl purtăm.

Ce se întâmplă (până acum)?

  • în fiecare zi de MIERCURI, de la ora 10:30, ne întâlnim la „Atelierul de creație” – aici fiecare creează ce poate, ce dorește, cum dorește. Produsele nu sunt doar expuse, ci sunt și comercializate la diverse târguri de prin București. De ce? Pentru că orice muncă, trebuie răsplătită.
  • în fiecare zi de JOI, de la ora 11:00, doamna T ne ajută să ne dezmorțim și să ne mișcăm puțin. Facem puțină gimnastică în cel mai ușor mod cu putință și apoi mai stăm la povești.

Cum ajungeți la noi?

Suntem pe Știrbei Vodă 63 (în apropierea parcului Cișmigiu). Avem tot felul de autobuze care vă lasă la câțiva pași distanță de poarta noastră: 226,178,137,138,268,168, 368 și…..sigur mai sunt câteva. Cel mai apropiat metrou este cel de la Izvor.

Pe cine sunați pentru orice informație?

Colega noastră, Andreea, este mereu lângă telefon (0721.169.387).

Cum funcționăm?

Pe baza unui formular de adeziune care prespupune doar responsabilitate, seriozitate din partea dumneavoastră și dorința de a participa la cât mai multe activități.

Vă așteptăm, cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *