Puțină magie din București în Ucraina

În perioada martie – aprilie 2022, peste 200 de refugiați ucrainieni aflați în tranzit și cazați în Sectorul 3 al Bucureștiului au primit puțin ajutor magic de la Asociația Magic Seniors.

5 voluntari studenți la UB – Facultatea de Sociologie și Asistență Socială au donat produse alimentare, igienico-sanitare, jucării și au adus zâmbete pe fețele adulților, copiilor și seniorilor aflați în tranzit în România.

Proiectul „Ajutor magic pentru Ucraina” este finanțat prin programul StartONG (apel special -criza umanitară Ucraina) și are ca scop satisfacerea nevoilor de baza ale refugiatilor ucrainieni cazati la cenrul DGASPC Sector 3 prin donatii de produse alimentare, igienico-sanitare, rechizite, jucării.

 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

 Evoluția proiectului poate fi urmărită pe website-ul Asociației Magic Seniors –  www.magicseniors.ro dar și pe paginile de Facebook și Instagram ale acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *