Seniori la Masa Confesiunilor

În luna August, Asociația Magic Seniors a pornit proiectul “Masa Confesiunilor” finanțat prin programul StartONG.

Seniori din Galați, București și Ploiești stau față în față și completează verbal propoziții deschise, create de studenți de la UB – Facultatea de Asitență Socială și Sociologie. Scopul proiectului este  ca seniorii din centrele de zi să comunice mai mult, să se asculte unii pe alții și să creeze relații de prietenie reale bazate pe încredere.

Pe parcursul lunii august, Clubul Seniorilor „Codrii Neamțului” Sector 3 București și Clubul Fashion Crochet care activează la Centrul Multifuncțional din Galați au creat mese ale confesiunilor la care seniorii au povestit, au ascultat si s-au distrat cu diverse amintiri din copilărie.  Până la sfarsitul lunii Septembrie, mai mulți seniori din București dar și din Ploiești vor sta la Masa…magică a confesiunilor!

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Evoluția proiectului poate fi urmărită pe website-ul Asociației Magic Seniors –  www.magicseniors.ro dar și pe paginile de Facebook și Instagram ale acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *